Onze middelen

Casussen

Nationale Politie

Campagne / Strategieplan / Visualisatie / Website / Workshops

Ministerie van Defensie

Online en offline magazines / Bladmanagement

Instituut Fysieke Veiligheid

Strategieplan / Uitvoering / Teksten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Ongeveer vier keer per jaar houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied en binnen Turnaround Communicatie.

Het communicatievak is continu in beweging. Dat volgen we uiteraard op de voet. En we passen het toe in ons werk. Via onze nieuwsbrief informeren we u over de laatste ontwikkelingen en discussies in ons vakgebied. Daarnaast bieden we u een kijkje in de keuken van Turnaround Communicatie.

Mis het niet!

Volg ons ook op Twitter: @martinspassie
Of lees actuele berichten in onze newsroom.
Onze nieuwsbrieven vindt u terug in onze newsroom.

Gemiddelde klantenscore:

Analytisch tekstschrijven

Blok Analytisch

Complexe materie en stapels documenten brengen wij terug tot de essentie. Wij vertalen uw werk naar heldere adviezen en begrijpelijke teksten.

lees meer »

Communicatieve teksten

Blok Communicatieve teskten

Wij werken doelgroep- en resultaatgericht. Onze maatwerkteksten communiceren uw boodschap en sluiten aan bij uw publiek.

lees meer »

Campagne

blok campagne 2

En actie! Na een gedegen voorbereiding voeren we campagne. En maken we u gedurende een bepaalde periode zichtbaar. U komt uit de verf als nooit te voren.

lees meer »

B1-niveau

Blok B1

U Wilt een zo groot mogelijk bereik. Daar zorgen wij voor. Het Europese B1-niveau tekstschrijven garandeert een groot lezerspubliek.

lees meer »