Nationale Politie

Campagne / Strategieplan / Visualisatie / Website / Workshops

Opdrachtomschrijving

In opdracht van de Politieacademie ontwikkelen we een multidisciplinaire campagne om het gezamenlijk opleiden, trainen en oefenen te stimuleren in het kader van multidisciplinaire crisisbeheersing. Het Centre of Excellence for Safety and Security (CENS2) is een samenwerkingsverband tussen de Politieacademie, het NIFV (nu: IFV) en de Koninklijke Militaire Academie.

Binnen de politie ondersteunen we nog een aantal andere projecten, en we geven workshops.

Klantbeoordeling

Jan Tuinder, commissaris van Politie:

Drie toonaangevende opleidingsorganisaties in het veiligheidsdomein. Ieder met een eigen doelgroep, eigen producten, een eigen cultuur en een eigen gezicht. Met een nadrukkelijke wil om samen te werken. Op een nieuw terrein: multidisciplinaire crisisbeheersing. Dit keer voor een gezamenlijke doelgroep, met gedeelde producten, vanuit een nieuwe cultuur en met een nieuw en herkenbaar gezicht. Het onwrikbare vertrouwen in de kracht van samenwerken vormde een stevige basis. Een uitgekiend communicatieproces was onmisbaar om het fundament uit te bouwen. TC heeft dat proces, samen met ons, vormgeven. Haarfijn aanvoelend wat haalbaar is in een complexe omgeving. Vakkundig adviserend over de mogelijkheden in beeldvorming. Creatief in het bedenken van marketingconcepten. Écht ondersteunend in de feitelijke communicatie. Zonder poeha, als partner, betrokken, energiek, betrouwbaar en met meer dan een glimlach. Gewoon samenwerken kan heel leuk zijn.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »