hoofd Communicatie Defensie Materieel Organisatie

Klantbeoordeling

Ariette Belgraver:

In het werk toont TC een grote zelfstandigheid: planningen en deadlines worden gehaald zonder enige tussenkomst of noodzakelijke controle. Het vergaren van de inhoud voor artikelen wordt op prudente wijze gehaald bij de laagste en hoogste niveaus binnen de organisatie, en worden geschreven conform de afgesproken schrijfstijl van de organisatie. De hoofdredacteur van ons organisatieblad was langdurig ziek, maar het proces moest door. Om die reden hebben we contact gezocht met Martin Bobeldijk van Turnaround Communicatie om in te springen. Wij kennen hem uit ons netwerk en weten van zijn affiniteit met Defensie; binnen kort tijd zat hij bij ons op kantoor. Martin is snel ingewerkt. Ook kent hij spoedig de (politieke) gevoeligheden die spelen binnen de DMO en weet hier adequaat mee om te gaan. Het is prettig met Martin samen te werken. Hij laat weten wat hij doet, waarom en is op korte termijn onderdeel van het netwerk binnen de organisatie, om zo als eerste aan informatie en nieuwtjes te komen.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »