Interdepartementaal project Verkenningen

Eindredactie / Visuele beleving / Scenariofilm

Opdrachtomschrijving

Turnaround Communicatie redigeert het lijvige eindrapport 'Verkenningen - Houvast voor de krijgsmacht van de toekomst'. Ook maken wij de informatie toegankelijk met behulp van infographics, visuele leesaanwijzingen, helder ontwerp en krachtige opmaak. Verder produceren wij een animatiefilm, die in een paar minuten de hoofdlijnen van het rapport uitlegt. Deze bijzondere film geeft op hoog tempo de spanning en dynamiek in de wereld weer en de mogelijkheden die Nederland heeft om daarop te reageren.

Klantbeoordeling

Dr. Sebastian Reyn, projectdirecteur:

Turnaround Communicatie heeft in opdracht en onder regie van de projectdirectie een professioneel product geleverd. De samenwerking verliep plezierig en Turnaround werkte sterk klantgericht. De vormgeving van ons eindrapport was goed verzorgd. De scenariofilm die wij met behulp van Turnaround hebben gemaakt, was -en is- een hit en is veelvuldig gebruikt binnen en buiten Nederland.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »