senior communicatieadviseur, Landelijk Bevoorradingsbedrijf Defensie

Klantbeoordeling

Niels Krijger:

Martin Bobeldijk heeft duidelijk veel ervaring in het produceren van magazines; van conceptontwikkeling tot drukwerkbegeleiding. De gepleegde inspanning leidt tot volwassen producties. Wat mij als opdrachtgever vooral aanspreekt is de professionele en integere manier waarop Martin te werk gaan. Een korte briefing door de telefoon volstaat om hem op pad te sturen. Zelfstandig vindt hij zijn weg binnen onze organisatie en levert goede producten af. Altijd binnen de deadline. En als die eens in het gedrang komt, trekt hij tijdig aan de bel om te overleggen. Een aanrader!

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »