Cyber Security Raad

Pers & Media: Perskracht!

Opdrachtomschrijving

De Cyber Security Raad adviseert gevraagd en ongevraagd het kabinet. Hij doet dat vanuit een onafhankelijke positie. De Raad is samengesteld uit vertegenwoordigers van publieke en private partijen, onder co- voorzitterschap van Eelco Blok (CEO KPN) en Dick Schoof (NCTV). 

Turnaround Communicatie geeft communicatieadvies en verzorgt de media-uitingen voor de Raad. Zo onderhouden we contact met journalisten, versturen we persberichten en brengen we onderwerpen die de Raad belangrijk vindt onder de aandacht van online en offline media. In nauwe samenwerking met woordvoerders en communicatieadviseurs van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en het Ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ) levert de Cyber Security Raad een belangrijke bijdrage aan de Alert Online campagne.

Klantbeoordeling

Gerben Klein Baltink, secretaris:

Positieve insteek. Grote betrokkenheid. Open en plezierig contact. Komt afspraken na. Daarnaast snelle reactie op nieuwe ontwikkelingen, resultaatgericht, hoge kwaliteit, prettige prijs-kwaliteitverhouding en rapporteert goed terug.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »