UMC Utrecht / Kenniscentrum Zoönosen Midden-Nederland

Website / Youtube film / Social media

Opdrachtomschrijving

Een zoönose is een infectieziekte die kan worden overgedragen van dieren op mensen, veelal met consequenties voor de volksgezondheid. Het Kennisnetwerk Zoönosen Midden-Nederland bundelt het netwerk en kennis van zowel de eerste, de tweede als de derde lijn binnen de humane en veterinaire geneeskunde in de regio Midden-Nederland én zorgt voor een connectie met de beleidsmakers op dit gebied.

Turnaround Communicatie doet onderzoek binnen het netwerk en ontwikkelt vervolgens een website die aansluit bij de behoeften van de verschillende netwerkpartners. De presentatie van de website luisteren we op met een korte film. Vervolgens beheren wij de website en vervolgens verzorgen wij de social media uitingen voor deze opdrachtgever.

Klantbeoordeling

Jan Jelrik Oosterheert:

Prima, professioneel en origineel.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »