WaterSave

Strategieplan / krachtenveld

Opdrachtomschrijving

WaterSave is een internationaal project, mede mogelijk gemaakt door de Europese Commissie. De veiligheidsregio Haaglanden is de kartrekker van dit project. Streven is een internationaal reddingsteam op te richten, dat binnen Europa (en eventueel daarbuiten) kan worden ingezet bij overstromingen. Opleiding, training en operationele procedures worden ontwikkeld. Het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië en Nederland werken samen aan het ontwikkelen van een standaard voor optreden bij overstromingen.

Turnaround Communicatie ontwikkelt de communicatiestrategie voor Nederland, met een aantal internationale componenten daarin. Om het projectresultaat te borgen en financiering te bewerkstelligen, gaan we uitgebreid in op het krachtenveld en de daaruit voortvloeiende projectcommunicatie.

Eerder al ondersteunde Turnaround Communicatie een soortgelijk internationaal project: Floodex.

Klantbeoordeling

Jack Ruibing, projectleider/innovator:

De wijze waarop jullie je in de schoenen maar ook in de huid van de klant hebben geplaatst alsof het jullie zelf aan ging en dit vanuit een authenticiteit, dus vanuit een natuurlijke intuïtie hebben aangevoeld, was zo inspirerend, verhelderend en vanzelfsprekend, dat een optimale score 5 ook als vanzelfsprekend door mij is ervaren.

Foto's

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »