Projectmanager Referentiekader Regionaal Crisisplan

Klantbeoordeling

Commissaris van Politie Herman van Hijum:

Als klant van het eerste uur heb ik de ontwikkelingen binnen Turnaround Communicatie van nabij meegemaakt. Het bureau is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor het veiligheidsveld. De dadendrang, het resultaatgericht werken en de hoge kwaliteit heb ik altijd zeer gewaardeerd. Het team van Turnaround Communicatie stelt zich loyaal op en heeft tijdens ons project laten zien vol voor ons te willen gaan, vanuit een innerlijke gedrevenheid. De medewerkers waren altijd respectvol richting de projectteamleden, maar namen vanuit hun deskundigheid een eigen positie in, stelden zich op een prettige wijze positief kritisch op en gaven ongevraagd waardevolle adviezen. De plannen, teksten en adviezen waren altijd relevant en to the point. Een zakelijke relatie die kenmerken heeft van een vriendschappelijke relatie.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »