Casussen

Bedrijven en Organisaties

Strategie / Uitvoering / Social Media / Teksten

Rijksdienst Cultureel Erfgoed

Strategieplan / krachtenveld

Cyber Security Raad

Pers & Media: Perskracht!

Ervaren

Nu is het moment aangebroken om te ervaren wat de voorgaande stappen opleveren. Verandering in kennis, houding en gedrag bij uw doelgroepen? Verbetering van het draagvlak? Toegenomen zichtbaarheid in online of offline media? We maken het voor u inzichtelijk.

Meten=weten. Dat geldt ook voor communicatietrajecten. Door te meten en te monitoren krijgen we inzicht in de doelgroepen en stakeholders die we tijdens het uitdenken hebben vastgesteld. Op basis daarvan kunnen we onze communicatiestrategie verder uitbreiden en verfijnen. Wat ons betreft is 'ervaren' daarom niet het slotstuk van een communicatietraject. Maar is het verweven in de stappen uitdenken, vertellen, visualiseren en publiceren.

Benieuwd naar hoe opdrachtgevers onze inspanningen ervaren? Lees dan onze klantbeoordelingen.

Gemiddelde klantenscore:

Workshops

Blok Workshop

Kom uit de verf! Communiceer met een sterk verhaal. Word zichtbaar. En bereik uw doel. Deze workshops helpen u daarbij.

lees meer »

Youtube film

Casus Youtube

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Met onze Panasonic AVCCAM HD XLR professionale videocamera vertellen we uw verhaal in beeld en geluid.

lees meer »

Social media monitoring

Blok Social Media Monitoring

Weet wat er online speelt. Zodat u op het juiste moment de beste reactie kan geven. Onze social media monitoring, -analyse en -strategie helpen u daarbij.

lees meer »

Bekijk onze referenties

Blok Referenties

Onze opdrachtgevers zijn (overheids)organisaties, (zorg)instellingen en bedrijven. Kijk hier voor een aantal uitgewerkte cases.

lees meer »