Casussen

Gezamenlijke Officierenverenigingen | MHB

Media-campagne, waaronder persconferentie, persberichten, social media en campagnefilm

Brandweer Nederland

Visiedocument Brandweer Over Morgen / congres / visualisatie / strategieplan en uitvoering

WaterSave

Strategieplan / krachtenveld

Kracht

Individuele talenten bepalen de kracht van het team. En de kracht van het team bepaalt het resultaat. De Jane© Talentenscan laat zien hoe ieders persoonlijke talenten bijdagen aan het teamresultaat. Het is een prachtig instrument om mensen in hun kracht te zetten. En te laten doen waar ze goed in zijn.

Uit deze scan blijkt de kracht van Martin Bobeldijk, oprichter-eigenaar van Turnaround Communicatie:

"Martin is doelgericht en weet de juiste koers uit te zetten om het gewenste resultaat te behalen. Daarbij maakt hij gebruik van zijn creativiteit, vasthoudendheid, oplossingsgericht vermogen en proactieve werkhouding. Door het snel tot zich nemen van informatie en zijn analytische aard, dringt Martin snel door tot de kern van de zaak en kan deze goed verwoorden. Complexe materie vertaalt hij naar heldere adviezen en begrijpelijke teksten. Hij leeft zich sterk in mensen in en pakt veel signalen uit zijn omgeving op. Door zijn contacttalent weet hij mensen te motiveren en te stimuleren. Martin geeft mensen zijn vertrouwen, investeert in langdurige relaties en valt op door zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en enthousiasme. Hij houdt het overzicht en stelt concrete en realistische doelen. Tot slot beweegt hij zich gemakkelijk op alle niveaus en in allerlei verschillende organisaties."

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »