Casussen

UMC Utrecht / Kenniscentrum Zoönosen Midden-Nederland

Website / Youtube film / Social media

Ministerie van Defensie

Online en offline magazines / Bladmanagement

Rijksdienst Cultureel Erfgoed

Strategieplan / krachtenveld

Netwerk

Turnaround Communicatie maakt onderdeel uit van een groot netwerk van specialisten. Daardoor zijn wij in staat altijd de juiste expertise te bieden. En de beste professionals in te zetten. Ons team gaat voor resultaat. Samen sterk.

Ons team is zo groot als u wilt.
Of zo groot als wij denken dat nodig is om uw opdracht te kunnen uitvoeren.
In beide gevallen is Turnaround Communicatie opdrachtnemer.
Wij regelen het team en sturen het aan.
De regie ligt bij ons.
U hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

Of het nu gaat om uitbreiding van onze communicatiecapaciteit, of om organisatieadviseurs, veranderdeskundigen, projectleiders, crisismanagers, veiligheidsadviseurs, gesprekstrainers, grafisch designers, app-bouwers, community managers, social advertisers, onderzoekers, fotografen of andere specialisten; Turnaround Communicatie regelt het voor u.

Wij zijn onder andere aangesloten bij de netwerken van de VPRA, Movere Organisatieadvies, SVDC, Madern Public Business, Communicatiespecialisten voor Veiligheid, Communicatiespecialisten voor de Overheid en Communicatiespecialisten voor de Zorg.

Krachtige organisaties zijn geen bedrijven van 1000 medewerkers, maar netwerken van 1000 specialisten

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »