Casussen

Veiligheidsregio's

Strategieplan / Uitvoering / Teksten / Huisstijl / Youtube film

Bedrijven en Organisaties

Strategie / Uitvoering / Social Media / Teksten

Ministerie van Defensie

Online en offline magazines / Bladmanagement

Profiel

Drijvende kracht achter Turnaround Communicatie is Martin Bobeldijk. Als oprichter-eigenaar werkt Martin vanuit zijn passie voor veiligheid en hart voor de maatschappij aan een veilige en leefbare wereld voor iedereen. Zijn opdrachtgevers zijn (overheids)organisaties, (zorg)instellingen en bedrijven. Zij werken onder andere aan (nationale) veiligheid, crisisbeheersing, fysieke en sociale veiligheid, externe veiligheid, productveiligheid, patiëntveiligheid, persoonlijke veiligheid, gezondheid, ICT, innovatie en wetenschap.

Martin heeft er bewust voor gekozen om zijn team van medewerkers af te bouwen. In plaats daarvan heeft hij een netwerk van professionele specialisten om zich heen verzameld. Daardoor biedt hij u altijd het beste team. Voor iedere opdracht. In een persoonlijk interview vertelt Martin over de keuze die hij heeft gemaakt.

Als gedreven vakman streeft hij naar het hoogst haalbare. Dat leverde hem onder andere nominaties op voor 'jonge ondernemer van het jaar' en 'VPRA Finalist Dutch PR Award' voor de (social)media campagne van Defensie. Daarnaast is zijn streven naar kwaliteit beloond met het gerenommeerde VPRA-certified keurmerk voor erkende communicatie- en publicrelationsbureaus.

Martin is voorzitter van de kwaliteitscommissie van de landelijke branchevereniging VPRA en zet zich in voor een blijvende vernieuwing van het communicatievak.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »