Casussen

Nationale Politie

Campagne / Strategieplan / Visualisatie / Website / Workshops

Bedrijven en Organisaties

Strategie / Uitvoering / Social Media / Teksten

Instituut Fysieke Veiligheid

Strategieplan / Uitvoering / Teksten

Visie en Missie

Turnaround Communicatie wil bijdragen aan een veilige werk-, woon- en leefomgeving voor iedereen.

Dat doen wij door onze talenten, communicatie-expertise en netwerk vanuit een sterke betrokkenheid en passie voor onze opdrachtgevers in te zetten. Als geen ander begrijpen wij wat u beweegt, waar u mee bezig bent en wat het belang daarvan is.

Wij halen het unieke van uw organisatie, (verander)project of campagne boven tafel en laten u daarmee uit de verf komen. We maken u zichtbaar en zetten u in de schijnwerpers. We dringen snel door tot de kern van uw vraagstuk. Dankzij ons analytische vermogen weten we complexe materie te verwerken tot strategische en toepasbare adviezen, en begrijpelijke teksten met een boodschap.

We geven doelgericht en creatief invulling aan uw communicatiebehoefte, waarbij resultaat voorop staat. We houden overzicht, ook bij grote en langdurige (verander)projecten of campagnes. Door middel van onze full service dienstverlening nemen wij u veel werk uit handen.
Van begin tot eind staan wij voor u klaar. U kunt rekenen op onze toewijding.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »