Casussen

WaterSave

Strategieplan / krachtenveld

Rijksdienst Cultureel Erfgoed

Strategieplan / krachtenveld

Instituut Fysieke Veiligheid

Strategieplan / Uitvoering / Teksten

Perskracht!

De pers een bedreiging? Nee! Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor corporate communicatie én voor crisiscommunicatie.

Onder de naam Perskracht! bieden wij u een unieke combinatie van kennis en kunde aan. U krijgt namelijk vanuit twee invalshoeken advies: van een ervaren journalist en van een ervaren communicatieadviseur. Deze combinatie vindt u nergens anders, omdat beide werelden als water en vuur op elkaar reageren. Turnaround Communicatie brengt ze speciaal voor u bij elkaar in Perskracht!. Dat doen we in uw belang. Zodat u goed beslagen ten ijs komt. En voor de investering hoeft u het niet te laten. Tijdens een crisis krijgt u van ons voor het reguliere markttarief niet één, maar gewoon twee senior adviseurs.

Turnaround Communicatie helpt u zichtbaar te zijn in de media. Wij onderhouden voor u het contact met de media voor uw corporate communicatie. Zo schrijven wij uw persberichten en persuitnodigingen, bellen wij met journalisten in ons netwerk, organiseren wij persconferenties of 'Haagse oploopjes' en maken wij een mediaplan. Dit contact met de media is een gezonde basis om tijdens crisis snel te kunnen schakelen met journalisten. Tijdens een crisis staan wij 24/7 voor u paraat. Wij adviseren u daarbij vanuit een journalistieke invalshoek en vanuit communicatie- en reputatieperspectief. Best of both worlds.

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »

Campagne

blok campagne 2

En actie! Na een gedegen voorbereiding voeren we campagne. En maken we u gedurende een bepaalde periode zichtbaar. U komt uit de verf als nooit te voren.

lees meer »

Social media monitoring

Blok Social Media Monitoring

Weet wat er online speelt. Zodat u op het juiste moment de beste reactie kan geven. Onze social media monitoring, -analyse en -strategie helpen u daarbij.

lees meer »