• Strategieplan

  Strategisch fundament onder al uw communicatieactiviteiten.

 • Analyses

  Analyses vormen de basis voor uw communicatieaanpak.

 • Krachtenveld

  Overzicht en inzicht in uw netwerk van stakeholders.

 • Communicatieadvies

  Advies over uw communicatieaanpak helpt u resultaat te boeken.

 • Uitvoering

  Activiteiten die u zichtbaar maken en u uit de verf laten komen.

Uitdenken

U wilt een spraakmakende campagne. Een interactieve website. Een prachtig boek. Een online magazine. Of een fancy film. Mooi. Direct aan de slag dan maar!

Of toch niet...?

Nee dus.

Zonder duidelijke doelstelling kunnen al die communicatiemiddelen de prullenbak in. U wilt resultaat. U wilt effectief zijn. Daarom denken wij samen met u een plan de campagne uit. Voor grote en kleine communicatietrajecten. Want in alle gevallen is het noodzakelijk om te weten welk verhaal u aan wie wilt vertellen, met welk doel, in welke vorm en waar u rekening mee moet houden.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het geeft richting aan het vertellen, visualiseren, publiceren en ervaren van uw boodschap. En het draagt concreet bij aan het bereiken van uw organisatie-, project- en veranderdoelstellingen. De omvang van dit uitdenkproces is afhankelijk van de omvang van het totale communicatietraject.

Hoe vertellen wij uw verhaal? »

Gemiddelde klantenscore:

Workshops

Blok Workshop

Kom uit de verf! Communiceer met een sterk verhaal. Word zichtbaar. En bereik uw doel. Deze workshops helpen u daarbij.

lees meer »

Analytisch tekstschrijven

Blok Analytisch

Complexe materie en stapels documenten brengen wij terug tot de essentie. Wij vertalen uw werk naar heldere adviezen en begrijpelijke teksten.

lees meer »

Communicatieve teksten

Blok Communicatieve teskten

Wij werken doelgroep- en resultaatgericht. Onze maatwerkteksten communiceren uw boodschap en sluiten aan bij uw publiek.

lees meer »

B1-niveau

Blok B1

U Wilt een zo groot mogelijk bereik. Daar zorgen wij voor. Het Europese B1-niveau tekstschrijven garandeert een groot lezerspubliek.

lees meer »