Vertellen

U heeft een uniek verhaal te vertellen. Een verhaal dat er toe doet!
Het vertellen van dat verhaal is dan ook een belangrijk onderdeel in de uitvoering.

Dat kan op diverse manieren en in veel verschillende vormen. Wij zorgen voor de juiste keuze. Zodat uw boodschap helder is. Het bijdraagt aan uw doelstelling. En u goed uit de verf komt.

Wij helpen u bijvoorbeeld met de inhoudelijke voorbereiding van gesprekken met stakeholders. Ook schrijven we teksten voor u. Online en offline. Redactioneel en journalistiek. Niet zomaar teksten, maar communicatieve teksten. Teksten met een boodschap. Uw boodschap. Waarbij we rekening houden met het niveau van doelgroep.

Hoe visualiseren wij uw verhaal? »

Gemiddelde klantenscore:

Social Media Newsroom

Blok Newsroom

Zet uw verhaal online kracht bij! Met deze moderne technologie publiceert u eenvoudig uw eigen content in combinatie met social media kanalen. Ook voor mobile devices.

lees meer »

Youtube film

Casus Youtube

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Met onze Panasonic AVCCAM HD XLR professionale videocamera vertellen we uw verhaal in beeld en geluid.

lees meer »

Campagne

blok campagne 2

En actie! Na een gedegen voorbereiding voeren we campagne. En maken we u gedurende een bepaalde periode zichtbaar. U komt uit de verf als nooit te voren.

lees meer »

Social media monitoring

Blok Social Media Monitoring

Weet wat er online speelt. Zodat u op het juiste moment de beste reactie kan geven. Onze social media monitoring, -analyse en -strategie helpen u daarbij.

lees meer »