• Creatie

  We componeren een visuele beleving rondom uw verhaal.

 • Concepting

  Een complete en herkenbare visuele lijn voor al uw communicatiemiddelen.

 • Campagne

  We maken u zichtbaar gedurende een bepaalde periode.

 • Beeld

  Uw beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Visualiseren

Effectief communiceren begint met uitdenken en vertellen. Maar het oog wil uiteraard ook wat. Wij zorgen er voor dat beelden spreken. En uw verhaal vertellen.

Foto's en films zijn in staat uw boodschap zelfstandig over te brengen. Dat geldt ook voor teksten. Maar meestal kunnen beeld en tekst niet zonder elkaar. Ze versterken elkaar juist. Samen maken ze uw verhaal nog krachtiger. Door deze ijzersterke combinatie goed in te zetten met behulp van een creatief concept, aantrekkelijke creatie, interne of externe campagne, bent u meer zichtbaar bij uw doelgroepen dan ooit te voren.

Hoe publiceren wij uw verhaal? »

Gemiddelde klantenscore:

Storytelling

Blok Storytelling

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Inspireert. Wij zijn bedreven in storytelling volgens het CAST-model van de Amerikanen Martin Sykes, A. Nicklas Malik en Mark D. West.

lees meer »

Perskracht!

blok perskracht2

De pers een bedreiging? Nee!
Zoek actief contact met de media vanuit uw eigen kracht. Dat geldt voor crisiscommunicatie én voor corporate communicatie. Turnaround Communicatie geeft u Perskracht!.

lees meer »

Analytisch tekstschrijven

Blok Analytisch

Complexe materie en stapels documenten brengen wij terug tot de essentie. Wij vertalen uw werk naar heldere adviezen en begrijpelijke teksten.

lees meer »

Campagne

blok campagne 2

En actie! Na een gedegen voorbereiding voeren we campagne. En maken we u gedurende een bepaalde periode zichtbaar. U komt uit de verf als nooit te voren.

lees meer »

B1-niveau

Blok B1

U Wilt een zo groot mogelijk bereik. Daar zorgen wij voor. Het Europese B1-niveau tekstschrijven garandeert een groot lezerspubliek.

lees meer »